Prav poseben Yi baby alarm

Prav poseben Yi baby alarm

Dojenček kot nov družinski član v življenje mlade družine prinese precej različnih sprememb, med katerimi je na prvem mestu gotovo predvsem skrb, da se malemu nebogljenemu bitju kaj ne pripeti. Prav pri tej nalogi pa vam lahko pomaga tudi prav poseben Yi baby alarm, ki z uporabo sodobne tehnologije omogoča spremljanje vašega dojenčka v sosednjem prostoru, kjer spi ali ali se igra. Tako boste vedno brez skrbi, da je z njim vse v redu.

Več kot baby alarm

Yi baby alarm je več kot le navaden alarm, saj gre v osnovi v bistvu za kamero, ki pa ima tudi zmožnost zaznavanja zvoka oziroma joka dojenčka. Pri tem se sproži alarm oziroma sistem pošlje opozorilo, da se v prostoru nekaj dogaja, ki ga sistem tudi posreduje na vaš telefon, da boste o joku takoj obveščeni.

Tako boste lahko tudi takoj odhiteli k vašemu dojenčku oziroma otročku, če bo ta morda začel jokati in ga potolažili. Če boste vedeli, da namesto vas vašega dojenčka čuva kamera, ki vas bo z alarmom opozorila, če bo kaj narobe, boste lahko bolj mirno spali, delali oziroma počeli karkoli drugega, prav tako pa boste lahko kadarkoli preko oddaljenega dostopa preverili, kaj se dogaja z vašim otrokom in boste tako bolj mirni.

Prav tako lahko kamero uporabljate tudi v druge namene, saj ni namenjena le spremljanju dojenčkov, če recimo ti spijo v drugi sobi ali kaj podobnega, ampak je lahko njena uporaba namenjena tudi beleženju zanimivih in ganljivih družinskih trenutkov. Kamera je namreč zasnovana tako, da jih lahko z roko nakažete, da začne snemati, kar pomeni, da boste z njeno pomočjo lažje ujeli tiste trenutke vaše družine, ki so neprecenljivi in ki se sicer tako radi izognejo foto in video opremi: prvi nasmešek vašega dojenčka, njegove prve besede, prvi koraki in podobno.

Katere so prednosti takšne kamere?

  1. Zelo kakovostna slika oziroma posnetek
  2. Možnost prižiganja s kretnjo roke
  3. Možnost uporabe baby alarma z zaznavo otroškega joka
  4. Visoka ločljivost in širok kot snemanja za jasno sliko
  5. Možnost zaznave oseb in njihovega gibanja
  6. Enostavna uporaba
  7. Samodejno uravnavanje osvetlitve
  8. Kamero lahko postavite skoraj kamor koli v prostor
  9. Brezžično delovanje in nizka poraba
  10. Možnost oddaljenega dostopa prek vašega pametnega telefona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *