OTroške sobe

Pohištvo iz borovega lesa blagovne znamke Pinio vas bo navdušilo! Kolekcije so na voljo v beli in krem barvi, ter variacijah bele z rjavo, sivo, roza in modro. V kompletih so lahko eno, dvo ali štiridelne garderobne omare, postelja in predalnik – previjalna miza. Poleg osnovnega sestava lahko otroške sobe dopolnite z najrazličnejšimi kosi pohištva – knjižnimi omarami, previjalnimi podlagami, večjimi ali manjšimi predalniki in predali za pod posteljo. Določeni sestavi omogočajo tudi dobavo vzmetnic.

Otroške sobe Pinio imajo čarobno zunanjo obliko in izviren slog, hkrati pa lahko rastejo z otrokom. Ker je pohištvo preprostih oblik z minimalnim številom okraskov in izdelano iz naravnega in trdnega lesa, lahko otroške sobe uredite povsem svobodno s kombinacijami, ki bodo ustrezale tako dojenčkom kot tudi mladostnikom.

V kolekciji Barcelona si lahko izberete okrasne plošče, ki spominjajo na sončno Barcelono. Na vašo željo pa se lahko doda kakršen koli napis in tako prilagodite pohištvo ravno za vašega otroka. S svojo brezčasno obliko vam bo komplet pohištva za otroške sobe služil vrsto let. Čvrsta konstrukcija in naravni borov les potrjujeta zanesljivost, klasične plošče svetlih barv pa omogočajo nešteto možnosti razporeditve. Otroške sobe Pinijo tako zlahka izgledajo kot iz pravljice.

Naravni borov les, ki izhaja iz poljskih gozdov je obarvan z ekološkimi vodnimi barvami, ki omogočajo dihanje lesa in odpravljajo možne vzroke za alergične reakcije pri otrocih občutljivih na kemične snovi. Posteljice imajo posebno zaščito na zgornji preški pred zobmi, saj je dobro znano, da otroci, ko osvojijo vstajanje in prve korake, radi »zgrizejo« vse, kar jim pride pred usta. Pri določenih kompletih imajo posteljice tudi funkcijo zibelke.

Otroške sobe Pinio vas bodo očarale in navdušile, saj se boste enostavno zaljubili v njihovo preprosto ljubkost in uporabnost. Na voljo so vam v spletni trgovini Mali vragci, kjer lahko najdete tudi kvalitetne vzmetnice , posteljnine in stenske nalepke za otroške sobe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *