Otroška oprema

Otroška oprema je lahko več kot le oprema za čas otroštva, določene stvari lahko uporabite večstransko in za več namenov. Začetek otroštva mama posveti dojenju, ki pa je lahko precej naporno, zato so pri Hauck-u naredili korak naprej pri udobju za dojenje – zasnovali in izdelali so nov naslonjač za dojenje, ki ima tudi stolček za noge. Udoben in večstopenjsko nastavljiv naslanjač iz umetnega usnja, ki ga je enostavno čistiti, bo pravi pripomoček pri dojenju, kasneje pa ga boste lahko uporabljali kot udoben naslanjač pri gledanju televizije, branju knjig ali enostavno za počivanje.

Posebnost tega naslanjača je, da ima robustno jekleno konstrukcijo in mehko in odstranljivo oblazinjenje ter je vrtljiv za 360 °. Na tak način imate lahko vse na dosegu roke in le vrtljaj stran. Naslonjač in stolček za noge imata drsno funkcijo, ki med sedenjem in počivanjem omogoča sproščeno udobje. Večnamenska otroška oprema za dojenje se po prenehanju hranjenja pri mami prelevi v počivalnik za vso družino. Pri dojenju sta predvsem priročni oblazinjenji naslonjali za roke, ki materi omogočata enostavno in udobno namestitev pri dojenju in služita kot opora. Tako mama ne obremenjuje svojih rok, ampak otroka nežno nasloni nase, ko je udobno nameščena na naslanjaču.

Otroška oprema običajno služi le otrokom ali staršem majhnih otrok, ta kos opreme pa lahko ostane v družini dolgo časa uporabljen kos pohištva. Na tak način se obnaša še en kos pohištva, ki je del esencialne otroške opreme – to je previjalna miza. Večina izvedb previjalne mize ima možnost snemljivega dela za previjanje, ki je dejansko le podaljšek predalnika. Če ta del po končanem previjanju otrok, ko se odvadijo pleničk, odstranite, dobite prostoren predalnik, ki ga lahko otroci uporabljajo za shranjevanje svojih oblačil. Na tak način enostranska otroška oprema postane večstransko uporabna in se tudi podaljša čas uporabe določene otroške opreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *