Božična darila za dojenčke

Spet se bliža čas decembrskih praznikov. Poleg postavljanja smrečic, jaslic in okraskov je tukaj tudi obdarovanje. Za marsikoga je to stresni mesec premislekov o obdarovanjih najbližjih. Včasih ni idej za take stvari, zato smo vam bomo predstavili nekaj izvirnih idej za obdarovanje vaših najmlajših članov. Zato vam predstavljamo nekaj uporabnih idej za obdarovanje dojenčkov.

  1. Plišaste živali vedno delujejo, kot božična darila za dojenčke. Še boljše če imajo dodatne zvoke vdelane v njih. Pri nakupu bodimo le previdni na kakovost. V trgovini se cena giblje med 10 in 60 eurov.
  2. Eno izmed zanimivih daril za dojenčke oz. bolj za njihove matere je foto knjiga. Vanjo lahko vpisujejo prve pomembne dogodke in shranjujejo fotografije. V prihodnosti bodo lahko hranili spomine na pomembne trenutke.
  3. Interaktivna lučka, ki ponoči sveti ob steno in predvaja vzorce. Zelo nazorno in lepo darilo za novorojenčke. Cena za takšne lučke se giblje okoli 20 evrov.
  4. Plišasta žogica je vedno najboljši vir zabave za najmlajše. Omogoča neskončni vir zabave.
  5. Pri ropotuljicah bodimo pazljivi na velikost in materiale. Nevarnost predstavljajo manjše ropotuljice, saj se lahko otrok z njimi zaduši.
  6. DVD s najboljšimi risankami je odlična ideja. V kolikor imate starejše risanke shranjene na VHS kasetah, jih lahko presnamete na novejši medij. V trgovinah z multimedijo ponujajo veliko različnih risank za otroke. Vsebino risanke prilagodite otrokovi starosti. Najbolj popularne risanke vsebujejo like iz živalskega sveta.

Pri izbiri ter nakupu otroških oblek bodite izvirni, saj zagotovo ne boste edini, ki boste kupili takšno darilo. Predlagamo vam obisk različnih spletnih strani na katerih boste lahko izbirali med širokim sortimentom otroških daril. Pred nakupom se posvetujte tudi z otrokovimi starši glede izbire barv, modelov ter motivov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *